Skip to main content

Škoda Elroq

Ευελιξία που σε ηλεκτρίζει

Be more curious, be more Elroq

Be more flamingo

Καθίστε στο Elroq και, σαν ένα μεγαλοπρεπές φλαμίνγκο, απολαύστε μία πανέμορφη θέα του κόσμου γύρω σας. Χάρη στην ψηλή θέση οδήγησης, η πρόσβαση στο αυτοκίνητο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την προαιρετική τετρακίνηση, το Elroq είναι έτοιμο να σας μεταφέρει σε νέα μέρη με απόλυτη άνεση.

Be more moon

Οι μοντέρνοι προβολείς LED Matrix προσφέρουν εξαιρετικό φωτισμό και βελτιώνουν σημαντικά την ορατότητα, τόσο τη νύχτα όσο και την ημέρα, εξασφαλίζοντας ασφαλείς διαδρομές και ταξίδια. Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED Matrix παρέχουν μέγιστη άνεση στις μετακινήσεις σας και με τη λειτουργία All-weather Light μπορείτε να αντιμετωπίσετε εύκολα οποιοδήποτε εμπόδιο, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Be more cloud

Κάθε προορισμός είναι προσιτός με αυτονομία πάνω από 560 χλμ. Το Elroq διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, μπαταρία χωρητικότητας έως 82 kWh και μια γκάμα αεροδυναμικών χαρακτηριστικών για μεγιστοποίηση της αυτονομίας. Έτσι, μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε σας πάει ο «άνεμος» χωρίς να θυσιάσετε την άνεση σας.

    Το Travel Assist αναλαμβάνει τον μερικό έλεγχο του οχήματος για να είναι πιο εύκολη για εσάς η οδήγηση.

    Η στάθμευση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Απλά πιέστε το σωστό πλήκτρο.

    Υπερσύγχρονα συστήματα για τη δική σας ασφάλεια οδήγησης.

    Ο κορυφαίος φωτισμός LED παρέχει καλύτερη απόδοση και λειτουργίες ασφαλείας.

    Προδιαγραφές για να θαυμάσετε